Et nyt syn på bøger – Vælge disse bøger og få en unik læseoplevelse

Sidder du i sofaen eller din gode læsestol og er lige blevet færdig med at læse en bog? Og kunne du godt tænke dig en ny bog at læse? Så er du kommet til det rette sted. Her vil du kunne finde en masse bøger, der kan give dig en helt ny oplevelse. Så læn dig tilbage og bliv forberedt på at få en helt ny oplevelse af bøger, der hver især har deres egen unikke historie.

Divergent

Denne fantastiske og super spændende science fiction-bogserie er en af mine favoritter. Den handler om en pige, der lever i et samfund, hvor alle er inddelt i 5 forskellige fraktioner, der hver især har et job. Men den dag, hvor hun skal finde ud af hvilken fraktion, der passer bedst til hende, er hun i tvivl. Hun skal vælge mellem Abnegation, Amity, Candor, Dauntless og Erudite. Hun bliver i tvivl om, hvilken fraktion hun skal vælge. Vi kan varmt anbefale dig at samle denne bogserie op fra hylden og læse Divergent.

The Maze Runner

Dette er også en super spændende science fiction-bogserie, der handler om en dreng, der vågner op i en elevator. Da han vågner op, kan han ikke huske noget. Han ved ikke engang, hvad han hedder. Da det går op for ham, hvor han er, begynder han at undersøge området. Da han kigger op, ser han en labyrint, som han går ind i. Han har ikke kun sig selv at tænke på, da der er en masse andre drenge, som har været der længere end ham. Er du klar til at finde ud af, hvad der sker med Thomas?

Harry Potter

Dette er en super god bogserie, der handler om en dreng, der lever hos sine plejeforældre. Men den dag han fylder 11 år, ændrer det hele sig. Han får en invitation til Hogwarts, skolen for heksekunst og troldmandsskab. Men der er mere der gemmer sig bag denne invitation. Bliv klogere på Harry Potter med hele serien.

Ringenes Herre

Dette er en super spændende bogserie, som er skrevet af John Ronald Reuel Tolkien. Historien foregår i Middle Earth, hvor der bor hobitter, elverfolk og trolde.

Den første bog starter med Bilbo Sækkers fejring af sin 111 års fødselsdag. Bilbo har en magisk ring, og da han drager fra byen, efterlader han ringen og alle sine ejendele hos Frodo.