Hvem sagde Sugardating?

Sugardating var aldrig blevet så populært, hvis det ikke var for sine mange fordele sammenlignet med traditionel dating. Er du en succesfuld mand, der ved nøjagtigt, hvad du vil have? Og er du ikke interesseret i langvarig dating? Så er sugardating måske attraktivt for dig!

Vi har samlet fem gode steps, der kan hjælpe dig i gang som sugardaddy.

Step 1 ? Vær klar over, hvad du vil have

Start med at være ærlig over for dig selv: hvad søger du? Hvad forventer du af en sugarbabe? Hvordan skal hun se ud? Hvad skal hun gøre for dig? Lad være med at skabe billedet af en perfekt sugarbabe, og forsøg på at finde hende. Sæt forventninger, men vær realistisk i klarheden af dine ønsker. Kun hvis du ved, hvad du leder efter, kan du søge efter hende.

Step 2 ? Begynd at søge

Dette kan være den sværeste ting at gøre, men der er midler til at hjælpe dig med at gøre det effektivt. xx.dk er skabt for at hjælpe folk med at etablere gensidigt fordelagtige relationer, så det bliver lettere for dig at finde en sugardate. Desuden tilbyder mange websites dig en matchmaking-algoritme, der finder sugarbabes til dig baseret på ønsker og forventningerne. Har den det??

Step 3 ? Vær vedholdende

Lad være med at fokusere på kun en sugarbabe, og lad være med at stoppe søgningen hurtigt. Det kræver heldigvis ikke loyalitet over for nogen at være sugardaddy. Du er derfor fri til at sugardate flere sugarbabes på én gang. Så længe du overholder aftaler med dine sugarbabes, er det fint. Alle detaljer kan altid diskuteres.

Step 4 ? Forventningsafstem

En sugardaddy ved altid, hvad han skal gøre. Hvor meget han giver, og hvor meget han får. Tal altid med din sugarbabe, for det er vigtigt for jer begge. Det hele begynder med snak, så husk at diskutere de forskellige ting relateret til jeres sugarforhold. Fortæl hende, hvis du har ekstra ønsker.

Step 5 ? Husk at være sikker

De fleste seriøse sugardating-websites plejer meget om kundernes sikkerhed, men det er altid en god idé at passe ekstra på, hvis du ikke er interesseret i, at andre kender til dit liv som sugardaddy. Husk derfor at holde dine personlige data beskyttet, eksempelvis ved at få et andet telefonnummer og mailadresse registreret på hjemmesiden. Det er en dårlig idé at bruge dine billeder fra Facebook eller Instagram på hjemmesiden, så sørg for at vælge nogle andre ? det vil være et klogt skridt i din erfaring som sugardaddy.