Kylling i skinke

4 pers.

Ingredienser

4 kyllingefileter
6 skiver spegeskine
2 bdt. frisk basilikum
600 g små tomater på stilk
groft salt, friskkværnet peber
1½ spsk. oliemargarine
2 dl vand
2 dl creme fraiche 18%
1½ tsk. hvedemel
groft salt
cayennepeber
300 g frisk grøn pasta

Fremgangsmåde

Del skinkeskiverne på langs. Fordel 6-8 basilikumblade på hver kyllingefilet og hold dem fast ved at vikle skinke om. Klip tomaterne i mindre klaser og fordel dem i et ovnfast fad. Drys med groft salt, friskkværnet peber og et nip sukker. Bag dem midt i ovnen ved 225 grader i ca. 10 minutter.
Hæld oliemargarine i en pande og steg kyllingefileterne i ca. 10 minutter. Tag dem af varmen og hold dem varme. Rør vand, creme fraiche, mel, salt og cayennepeber sammen og kom blandingen i panden. Kog saucen ved svag varme og under konstant omrøring i ca. 3 minutter. Smag til.
Kog pastaen al dente i rigeligt med godt saltet vand.
Bland pasta, sauce og friskhakket basilikum godt sammen og server med tomater og kylling.