4 pers.
Ingredienser
350 g hakket kalvekød
1 squash, flækket på langs og udkernet, skåret i tern
2 porrer, fintsnittet
2 dåser hakkede tomater af god kvalitet
2 gulerødder i små tern
4 fed hvidløg, knus og finthakket
1 løg, finthakket
1 frisk, rød chili, udkernet og finthakket
1 spsk. tyndskåret skal af 1 økologisk appelsin
salt, friskkværnet peber
et nip sukker
frisk basilikum
friskrevet parmesan
Fremgangsmåde
Varm olie op i en gryde og sauter løg, hvidløg og chili, til de bliver klare og bløde. Tilsæt gulerødder, porrer og hakket kød – steg videre og rør i det af og til. Krydr med salt og friskkværnet peber. Kødet skal blive grynet og adskilt.
Kom squash, tomater og appelsinskal ved – krydr igen med lidt salt og friskkværnet peber. Skru lidt ned og lad det simre i ca. 20 minutter. Spæd evt. med lidt bouillon, hvis saucen er for tyk. Smag til og kom hakket basilikum ved. Server med friskkogt pasta og friskrevet parmesanost.